logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

Brave

4/5 november

Vrouwe IJsselstein Swingt

Theatershow

kaartjes bestellen

  

info

4 november 20.00 uur

5 november 14.00 uur


EUR 17,50

 

 

Unique & United

Theatershow van Vrouwe IJsselstein Swingt

Op een mooie voorjaarsdag worden er in een nest een aantal vrolijk zingende kraanvogels geboren. Ze genieten met volle teugen van een onbezorgde, harmonieuze jeugd. Kleine vogeltjes worden groot en de kraanvogels vliegen uit naar verre oorden, het grote avontuur tegemoet!

Na deze migratie komen de vogels weer terug op het ouderlijk nest. Groot geworden, neemt elke vogel haar eigenheid mee. Hoe blijf je jezelf binnen een groep kwetterende vogels? De groep gaat op zoek naar een manier om hun unieke persoonlijkheden weer te kunnen samenvoegen tot een muzikale eenheid.

Hoe dat samen weer kan harmoniëren, ga je zien in dit spektakelstuk van Vrouwe IJsselstein Swingt, in hun stoere theatershow Brave. U Je wordt meegenomen in deze ontdekkingstocht vol zang, muziek, dans, percussie, verdriet en humor.
 
Artistiek leider: Juliette Dumoré
Pianist: Colijn Buis


 Vrouwe2023klein


  
 

 

 
     

 

Vrouwe IJsselstein Swingt

Vrouwe IJsselstein Swingt

Vrouwe IJsselstein Swingt (VIJS) is een eigentijds vrouwenkoor met een rijke geschiedenis. Na de uitdagende Coronaperiode en een dirigentwissel, is VIJS de afgelopen 2 jaar bezig geweest met het opnieuw formeren en harmoniseren van Vrouwe IJsselstein Swingt. Dit dynamische proces inspireerde de groep tot deze stoere theatershow ‘Brave’ die u kunt zien op 4 en 5 november.
 
Vrouwe IJsselstein Swingt zingt een gevarieerd, meertalig repertoire van jazz tot pop met een snufje klassiek, a capella afgewisseld met pianobegeleiding. Het technische niveau ligt hoog en de meest complexe arrangementen worden gezongen. Daarbij gaat het altijd om de beleving van de muziek en het overbrengen van passie middels zang, groove en een goede staging. VIJS werd in juryrapporten al vaker ‘echte verhalenvertellers’ genoemd…