logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

Programmeur / medewerker verhuur

programmeur / medewerker verhuur

Pantalone

vacature

                          

  

info
 

Pantalone zoekt:

Een programmeur / medewerker verhuur

Theater Pantalone is hét vrijwilligerstheater in IJsselstein. Pantalone biedt een podium en locatie voor verschillende culturele activiteiten. Samen met onze vrijwilligers hebben we een culturele ontmoetingsplek in IJsselstein waar we trots op zijn. Al meer dan 10 jaar houden we zonder overheidssubsidie ons theater draaiende voor kleine en ook grotere professionele en amateurvoorstellingen, maar ook educatieve en culturele activiteiten.

Theaterprogrammeur / Medewerker Verhuur

Bij Pantalone krijgen we regelmatig verzoeken om onze zaal te huren. Daarnaast willen we ook graag proactief werken aan een aantrekkelijke invulling van onze programmering. Ter aanvulling van onze vrijwilligers, zijn we daarom op zoek naar een theaterprogrammeur / medewerker verhuur. Als programmeur ondersteun je Theater Pantalone in het zoeken naar nieuwe voorstellingen en je draagt proactief ideeën aan voor nieuwe voorstellingen. Pantalone wil zich meer uitbreiden in de regio en andere culturele initiatieven stimuleren. Daarvoor zoeken we iemand die op zoek wil gaan naar nieuwe voorstellingen, contact legt met gezelschappen en onze seizoensplanning weet uit te breiden.  

Tijdsduur: 2-3 uur per week
Locatie: zowel vanuit huis als op onze theaterlocatie is mogelijk  

Wat ga je doen?   
Als theaterprogrammeur ga je natuurlijk veel rondkijken! Je zoekt naar nieuwe mogelijke voorstellingen, die matchen met de vraag van ons publiek in de regio IJsselstein.  
Je:
    hebt contact met culturele gezelschappen
    onderhoudt contacten met impresariaten en boekingskantoren
    programmeert theatervoorstellingen in Pantalone

Wie zoeken wij?  
Wij zoeken iemand met een oog voor leuke, nieuwe voorstellingen die in ons theater zouden kunnen spelen. Jij hebt niet alleen affiniteit met theater, maar wil ook meehelpen bouwen aan de reputatie van Theater Pantalone. Je gaat op zoek naar nieuwe (types) voorstellingen voor ons theater, legt contact en probeert ze te boeken. Je overlegt hierbij met onze verschillende vrijwilligersgroepen en het bestuur van Theater Pantalone.  

Wat heeft Pantalone te bieden?  
Theater Pantalone is volop in ontwikkeling. We willen bekender worden in de regio Utrecht en daar hebben we ook meer variatie in onze programmering voor nodig. Jij kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan onze groei!  

Pantalone heeft een gezellige en diverse groep vrijwilligers. We zijn een plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zich kan ontwikkelen. En je staat er niet alleen voor! Je overlegt met de betrokken bestuursleden van Theater Pantalone en zij ondersteunen jou in je werkzaamheden en helpen je als dit nodig en gewenst is. Er heerst een “wij-gevoel” zowel binnen het bestuur als binnen de gehele vrijwilligersgroep.  

Afhankelijk van de periode is de gemiddelde tijdsbesteding ongeveer 2 tot 3 uur per week en zelf in te vullen. De werkzaamheden kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden, en ook vanuit huis worden gedaan.  

Theater Pantalone is in het bezit van een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.  
Meer weten over deze vacature of solliciteren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..