logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

The Passing of Time

21 maart

Dineke Nauta - saxofoonu pas zonderleeftijd
improvisaties en nieuwe muziek

kaartjes bestellen

  

info

21 maart
14.00 uur

EUR 12,50

wooooklein

FPK LOGO WEB Mklein

 

Dineke Nauta - saxofoon

Soloconcert

Saxofonist Dineke Nauta maakt een reis van klassieke improvisatie waarin de tijd verstrijkt, herinneringen komen en gaan en het sonore geluid van de tenorsax de luisteraar ongemerkt naar het pulserende Passing van Graham Fitkin voert. De soundtrack bij dit werk klinkt melancholisch, soms koud en doordringend, met aan het slot een moment van rust en eenheid. Dat wordt bruut verstoord door een improvisatie die leidt naar het eindstation: Workin’ van Frans Vermeerssen, een gloednieuw hedendaags cross-over werk voor altsax en tape waarin geluiden van machines worden afgewisseld met samples van jazzlegende Miles Davis. Dineke maakte deze voorstelling in oktober 2020 in het kader van Windows of Opportunity, een tijdelijke werkplaats voor muziekproducties in coronatijd.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de regeling Balkonscènes van Fonds Podiumkunsten.

Dineke Nauta studeerde bij Arno Bornkamp aan het Conservatorium van Amsterdam en richtte tijdens haar studie het succesvolle Ebonit Saxophone Quartet op met wie ze de afgelopen tien jaar optrad in binnen- en buitenland. Daarnaast speelt ze in het Nederlands Saxofoon Octet.
www.dinekenauta.com


Over Windows of Opportunity
De impact van het coronavirus op het culturele aanbod is enorm. Veel projecten en activiteiten die in 2020 gepland waren, zijn afgelast of uitgesteld. Publiek en artiesten missen elkaar! Podia vechten voor hun bestaan.
Verschraling van het aanbod en cultuurtekort bij publiek en makers liggen op de loer. Een soort cultuurwoestijnpandemie die we, net als corona, alleen samen onder controle krijgen.
Daarom Windows of Opportunity, een tijdelijke werkplaats voor muziekproducties in coronatijd. Kansen en steun voor jonge makers. Nieuwe belevenissen voor publiek.

www.windowsofopportunity.nl

 

Vanwege de huidige overgheidsmaatregelen inzake corona worden er maximaal 30 kaarten per voorstelling verkocht.

Mocht vanwege de oveheidsmaatregelen de voorstelling niet door kunnen gaan, dan wordt de entreeprijs desgewenst terugbetaald. Maar we zullen ook een nieuwe voorstellingsdatum proberen vast te stellen.

     horizontal Michal Gryckoklein

 

corona

We willen natuurlijk dat iedereen corona225x225
veilig de voorstellingen kan zien.
Daarom wat corona regels op een rijtje.
Het belangrijkste: Hou rekening met elkaar!

Corona maatregelen.
(onder voorbehoud van aanpassingen)

 


 

Voor Theater Pantalone is de gezondheid van haar vrijwilligers en publiek topprioriteit. Wij hebben daarom diverse maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus binnen ons theater zoveel mogelijk te voorkomen. Wij verwachten van onze bezoekers dat ook zij hun verantwoordelijkheid nemen zodat we allemaal, zij het in kleinere setting, in goede gezondheid kunnen blijven genieten van de voorstellingen. Wanneer bezoekers zich niet houden aan de geldende maatregelen of aan aanwijzingen van de medewerkers, dan zullen wij hen verzoeken het theater direct te verlaten. In dat geval is er geen restitutie van de toegangskaarten mogelijk.

Wij verzoeken u, voor u Theater Pantalone betreedt, naast de geldende richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid, kennis te nemen van de volgende zaken:

 1. Kom niet naar Pantalone als:
 • u Corona hebt of een huisgenoot van u;
 • u ziekteverschijnselen heeft die wijzen op Corona;
 • een huisgenoot van u ziekteverschijnselen heeft die wijzen op Corona, èn koorts heeft of benauwd is;
 • u recent een land met code oranje of rood bezocht;
 1. Als u om bovengenoemde reden niet naar Pantalone kunt komen worden uw kaartjes omgeboekt, of u krijgt uw geld terug.
 2. Theater Pantalone is een openbare ruimte. Wij stellen het dragen van een mondkapje verplicht, vanaf 13 jaar. Als u zit mag het mondkapje af.
 3. Arriveer niet eerder dan maximaal 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Wacht buiten tot u wordt opgehaald.
 4. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en aan u wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld waarna u in foyer op een vaste plaats plaatsneemt.
  Er is geen gaderobe, u neemt uw jas mee. De bar is gesloten.
 5. Naar het toilet? Doe dit het liefst van tevoren thuis. In het Theater kan maximaal 1 persoon tegelijk naar het toilet. Was uw handen grondig voor en na het toiletbezoek. Sluit de deksel alvorens door te trekken omdat virusdeeltjes ook via de ontlasting en lucht verspreid kunnen worden.
 6. Het aantal personen dat als publiek een voorstelling kan bijwonen is maximaal 30 personen. Zorg in de foyer voor anderhalve meter afstand per huishouden. De strepen op de vloer helpen u daarbij. Is er in de foyer onvoldoende plek om afstand te houden? Wacht dan even buiten (houd hier ook anderhalve meter afstand) tot er binnen ruimte is.
 7. Voor aanvang van de voorstelling wordt u door een van onze medewerkers opgehaald om naar de zaal te gaan.
 8. In de theaterzaal zijn er stoelen voor uw huishouden gereserveerd. U wordt door een medewerker naar deze plaatsen gewezen.
 9. Ook na afloop van de voorstelling verlaat u in groepjes de zaal, op aanwijzingen van een medewerker.

thumg 400px