logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

My heart is drumming

1 nov

Pieke Joueu pas zonderleeftijd
Chansons en theaterdans

kaartjes bestellen

  

info

1 november

16.00 uur

EUR 15,00

 

My heart is drumming

Chansons en theaterdans in een intieme setting

Daar waar de tonen uitklinken neemt de dans ze over.

In de stille ruimte van Pieke’s songs of in een opzwepend ritme raken muziek en dans elkaar aan.

De liedjes van Pieke herbergen een centraal thema: thuiskomen.


 Pieke Joue 24092020

 

 

 

Pieke Joue

Pieke Joue

Pieke Joue is zangeres en songwriter in hart en ziel. Utrechts Nieuwsblad schreef: “Haar liedjes zijn het meest doorleefd. En ze produceerde het mooiste lied van de middag” bij de finale van het Geheim van Utrecht. Ook zong ze in diverse bands. De songs die ze na een lange pauze is gaan schrijven hebben in het najaar van 2018 het licht gezien tijdens de release van haar eerste EP. Een van haar songs met de titel ‘Ahead of Us’, een song geïnspireerd op de Syrische vluchtelingen, is geselecteerd voor het Maatschappijlied in Scheveningen. De jury ving haar songs onder de noemer ‘Minimal Pop’.

In deze Special Edition gaat ze een bijzondere samenwerking aan met danser Fernando Oliveira en didgeridoo/cajonist Patrick Lieffers.

www.piekejoue.nl

www.facebook.com/PiekeJoue

 DSC8821 Pieke Joue klein

 

Fernando Oliveira

Fernando Oliveira (BR)

Fernando Oliveira (1983) is een Braziliaanse acteur, danser, muzikant en performer gevestigd in Amsterdam. Fernando is afgestudeerd in podiumkunsten aan het INDAC - Art and Science Institute, NAC - Núcleo de Artes Cênicas in UNESP (São Paulo, BR). En Hoger onderwijs in sociale communicatie 2001-2005 | São Paulo BR.
In Nederland werkte hij als acteur, danser en experimentele film als de film Sunset als finalist van de European Cinematography AWARDS -ECA.
Hij danste en trad op voor gezelschappen als J.Garcia Company of Contemporary Dance (São Paulo, BR), GRUA - Gentlemen de rua (São Paulo, BR), NAC Núcleo de Artes Cênicas (São Paulo, BR), Nina Wijnmaalen Company (Groningen, NL), Sanne clifford & co | choreografie (Amsterdam, NL), Corneliu Ganea Choreografie (Amsterdam, NL), en meer.
In 2016 richtte Fernando de ANT - Physical Theatre Company uit Amsterdam / NL op.

vimeo.com/416772831
fernandooliveiraphysicaltheatre.com

 

 

 Fernando klein

 

 

Pattrick Lieffers

Patrick Lieffers

Tijdens een reis in Australië raakte Patrick Lieffers diep onder de indruk van het aardse geluid van de didgeridoo. Vanaf dat moment in 1992 is hij zelf de didge gaan bespelen. Hij volgde vele workshops om verschillende stijlen te leren.
Stijlen die werden gebruikt in de verschillende bands waarvan hij onderdeel uitmaakte zoals Faerydae, Raw Noodles en Aelixihr. Ook verzorgt hij solo-optredens onder de naam Leolog.
Ondanks dat je blaast op een didgeridoo ziet Patrick de didgeridoo als een percussie-instrument. Verwacht veel percussie want naast de didgeridoo speelt Patrick ook cajon.

youtube.com/watch?v=FpZiMNZPoNA

Pattrick 1