logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

Boys won't be boys

28 oktoberu pas zonderleeftijd

Rikkert van Huisstede en vele anderen

Een theatrale happening

kaartjes bestellen

  

info

28 oktober 20.00 uur


EUR 12,50

CJP EUR 10,00

Upas EUR 6,25

 

 

Een theatrale happening met echte mensen

Persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid

BOYS WON’T BE BOYS geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een diverse groep spelers met talent om mens te zijn.

We verschillen, nou en? Niemand past precies in het hokje man, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Boys Won't Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man.

De met killerheels gewapende initiatiefnemer Rikkert van Huisstede presenteert een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.


Het concept groeide uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker. Op 28 oktober bestormen ze Theater Pantalone met een unieke versie met lokale spelers.

In de pers

“Boys Won't Be Boys breekt een lans voor mannen die niet aan het ideaalbeeld van de macho man voldoen. Hier krijgen mannen de ruimte om hun verhaal te doen over bijvoorbeeld vaderschap, hun seksualiteit of prestatiedruk op werk. Een ode aan de kwetsbaarheid van mannen.“ AD

“Van Huisstede is een innemende performer, en durft zijn persoonlijke urgentie aan een breed maatschappelijk engagement te verknopen” Parool

“Met zijn collage/maatschappelijke beweging/happening/theatervoorstelling heeft Rikkert een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen.” Theaterkrant

Boys won't be boys is geprogrammeerd in samenwerking met het Regenboogcafé

 9 BWBB Foto Bas de Brouwer klein