logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

corona

Corona
maatregelen

in theater
Pantalone

Voor uw en
onze
gezondheid.

lees hier meer

  

info

samens sterk

 

        

Corona maatregelen.

Voor publiek

Hieronder staan onze algemene maatregelen voor het bezoeken van voorstellingen. Voor sommige voorstellingen zijn er specifieke afspraken. Daarvoor kunt u kijken bij de informatie over de voorstelling.

Voor Theater Pantalone is de gezondheid van haar vrijwilligers en publiek topprioriteit. Wij hebben daarom diverse maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus binnen ons theater zoveel mogelijk te voorkomen. Wij verwachten van onze bezoekers dat ook zij hun verantwoordelijkheid nemen zodat we allemaal, zij het in kleinere setting, in goede gezondheid kunnen blijven genieten van de voorstellingen. Wanneer bezoekers zich niet houden aan de geldende maatregelen of aan aanwijzingen van de medewerkers, dan zullen wij hen verzoeken het theater direct te verlaten. In dat geval is er geen restitutie van de toegangskaarten mogelijk.

Wij verzoeken u, voor u Theater Pantalone betreedt, naast de geldende richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid, kennis te nemen van de volgende zaken:

 1. Kom niet naar Pantalone als:
 • u Corona hebt of een huisgenoot van u;
 • u ziekteverschijnselen heeft die wijzen op Corona;
 • een huisgenoot van u ziekteverschijnselen heeft die wijzen op Corona, èn koorts heeft of benauwd is;
 • u recent een land met code oranje of rood bezocht;
 1. Als u om bovengenoemde reden niet naar Pantalone kunt komen worden uw kaartjes omgeboekt, of u krijgt uw geld terug.
 2. Theater Pantalone is een openbare ruimte. Wij stellen het dragen van een mondkapje verplicht. Als u zit mag het mondkapje af.
 3. Arriveer niet eerder dan maximaal 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Wacht buiten tot u wordt opgehaald.
 4. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en aan u wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld waarna u in foyer kunt plaatsnemen. Er is geen gaderobe, u neemt uw jas mee. De bar is gesloten.
 5. Naar het toilet? Doe dit het liefst van tevoren thuis. In het Theater kan maximaal 1 persoon tegelijk naar het toilet. Was uw handen grondig voor en na het toiletbezoek. Sluit de deksel alvorens door te trekken omdat virusdeeltjes ook via de ontlasting en lucht verspreid kunnen worden.
 6. Het aantal personen dat als publiek een voorstelling kan bijwonen is maximaal 30 personen. Zorg in de foyer voor anderhalve meter afstand per huishouden. De strepen op de vloer helpen u daarbij. Is er in de foyer onvoldoende plek om afstand te houden? Wacht dan even buiten (houd hier ook anderhalve meter afstand) tot er binnen ruimte is.
 7. Voor aanvang van de voorstelling wordt u door een van onze medewerkers opgehaald om naar de zaal te gaan.
 8. In de theaterzaal zijn er stoelen voor uw huishouden gereserveerd. U wordt door een medewerker naar deze plaatsen gewezen.
 9. Blijf na de voorstelling op uw plaats zitten totdat medewerker van Pantalone u vraagt naar buiten te gaan.
 10. U kunt nog in de foyer napraten, maar ook dan is de bar gesloten.

thumg 400px